Nieuws

Lees meer

Nieuws

infogram
  • dinsdag 18 februari 2020

Kennisverspreiding Academy Het Dorp 2019

Bij Academy Het Dorp zitten we niet stil! Om je een idee te geven van wat we het afgelopen jaar aan kennisverspreiding hebben gedaan, maakten we een infographic.

Persona
  • dinsdag 18 februari 2020

Oproep: Doe mee aan een interview en ontvang een bioscoopbon!

Met de Innovatie-impuls Gehandicaptenzorg van het programma Volwaardig leven wil het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) het voor cliënten en zorgverleners gemakkelijker maken om technologie toe te passen. Technologie die in de ogen van cliënten of naasten écht waarde toevoegt en hen ondersteunt. We voeren hiervoor een persona-onderzoek uit. Dit doen we om een goed beeld te krijgen van alle doelgroepen die een sleutelrol spelen bij het succesvol implementeren van een technologie in zorgorganisaties.

innovate
  • maandag 17 februari 2020

Innovatie in de zorg: leer van retail en maak eindgebruikers écht tevreden

De zorgsector staat voor heel wat uitdagingen: toenemende vraag, stijgende kosten en behoefte aan meer klantgerichtheid. Om deze het hoofd te bieden is een nieuwe aanpak nodig, met meer focus op voorkomen in plaats van genezen. Digitale transformatie ondersteunt deze verschuiving, maar niet alle mogelijkheden worden nu benut omdat organisaties niet altijd even goed weten waar ze moeten beginnen. Dat stelt ‘innovation alchemist’ Jorrit Ebben, mede-oprichter van Academy Het Dorp (AHD). ‘’De zorg kan veel leren van de retailsector.”

Rendertime:0.12seconds(Logging enabled)