Malou Arends

Marketing- en communicatiespecialist

Na de Hoge Hotelschool en de studie Communicatiewetenschap ben ik via diverse functies, waaronder strategisch copywriter, in 2019 bij Academy Het Dorp terechtgekomen. De maatschappelijke betrokkenheid die ik in eerdere functies miste, is hier duidelijk aanwezig.

Op basis van onze propositie en positionering, coördineer ik de marketing- en communicatieactiviteiten en voer deze grotendeels ook zelf uit. Een brede functie met veel afwisseling en creativiteit. Een gedeelte van mijn werkweek is gericht op de Innovatie-impuls. Een project dat we in opdracht van het ministerie van VWS uitvoeren. Binnen dat project ben ik onderdeel van team ‘Kennisverspreiding’. Ons doel is om de kennis die we gedurende het project opdoen zo breed mogelijk te verspreiden. 

De passie en het enthousiasme waar iedereen zich mee inzet binnen Academy Het Dorp is schitterend om te zien. Er gebeurt veel. Dat is soms pittig, maar vooral enorm inspirerend. We werken met zijn allen keihard aan iets heel moois.

Publicaties

Ik heb een groot gedeelte van de artikelen op de pagina ‘Nieuws & inspiratie’ geschreven, waaronder het persona-onderzoek. Daarnaast maakte ik onder andere het expertverhaal ‘Lekkerder in je vel door goede nachtrust’ voor de Innovatie-impuls. En zat ik in de eindredactie van de blogreeks over cliënten in coronatijd en de Health Deal.

Hoe kan ik je helpen?

Ik ben te bereiken via malou.arends@academyhetdorp.nl of 06 51033642.