Jacqueline Oosterbaan

Officemedewerker

Na 21 jaar bij NOC*NSF op Papendal te hebben gewerkt, zocht ik een nieuwe uitdaging, nieuwe collega’s en nieuwe projecten. De vacature voor ‘officemedewerker’ bij AHD sprak mij erg aan. Sinds half april 2020 ben ik onderdeel van team AHD.

Als officemedewerker ben ik een echte regeltante. Op dit moment ondersteun ik Brigitte Boon, Chief Research Officer, en de groep onderzoekers binnen het team. Daarnaast houd ik mij bezig met de werkbezoeken en events.

Wat betreft projecten ben ik vooral bezig met ICT-gerelateerde zaken. Hoe kunnen we bijvoorbeeld onze IT-omgeving dusdanig vormgeven dat alle documenten voor het hele team goed te vinden zijn? Daarnaast zorg ik er samen met Mirjam voor dat ons CRM-systeem goed werkt en denk ik met marketing & communicatie mee over onder ander de huisstijl en promotiematerialen.

Ik ben het meest enthousiast over de sfeer en manier van samenwerken binnen AHD. In de korte periode dat ik hier werk, voelt het als een ‘warme jas’. Daarnaast vind ik het leuk dat ik werkzaamheden die goed bij mij passen naar me toe kan trekken en daar mee aan de slag kan gaan. Het is mooi om te zien dat we een groeiende organisatie zijn en dat Academy Het Dorp steeds zichtbaarder wordt.