Nieuws

Lees meer

Nieuws

Boom
  • vrijdag 16 augustus 2019

Sneak peak inrichting nieuwe locatie

De komende jaren transformeert Het Dorp stap voor stap naar een gemêleerde, groene en duurzame wijk. Op dit moment wordt stevig aan het eerste gebouw gewerkt, dat onder andere als het gloednieuwe onderkomen van Academy Het Dorp dienst doet. Aan de buitenkant zijn de platen bevestigd, binnen is de vloerverwarming gelegd en er is een start gemaakt met het plaatsen van de binnenmuren.

em
  • vrijdag 16 augustus 2019

Save the date: Emerce Health. Innovation in cure, care & technology

Op 31 oktober vindt in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam het evenement ‘Emerce Health: Innovation in cure, care & technology’ plaats. Gedurende de dag staan relevante ontwikkelingen, nieuwe toepassingen, innovaties en de impact van innovaties op de zorg centraal. Het evenement heeft een interactieve insteek, met meer dan vijfentwintig sessies met interviews, presentaties en debatten. Daarnaast is er een info-lounge met live demo’s. Uiteraard is ook Academy Het Dorp vertegenwoordigd.

Innovatie
  • vrijdag 16 augustus 2019

Apps, sensoren en robots ter verbetering van de gehandicaptenzorg

Wil je graag technologie zoals apps, robots of sensoren inzetten om de zorg aan mensen met een beperking te verbeteren? Maar heb je daar nog weinig kennis over of ervaring mee? Met de Innovatie-impuls van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport krijg je ondersteuning van de adviseurs van Academy Het Dorp en Vilans én van veldspecialisten.

Rendertime:0.069seconds(Logging enabled)