Nieuws

Lees meer

Nieuws

Smart Health
  • woensdag 12 december 2018

Smart Health certificaat

De opleiding Smart Health ontwikkeld door Siza en de Han binnen Academy Het Dorp levert nu een erkend certificaat op. De HAN heeft namelijk besloten om de Associate Degree Sociaal Werk uit te breiden met een afstudeerrichting Smart Health.

Robot
  • woensdag 21 november 2018

Kun je een robot aansprakelijk stellen bij schade?

Academy Het Dorp en Proeftuin Robotica nodigen je uit voor een themabijeenkomst over regelgeving en aansprakelijkheid bij het ontwikkelen, onderzoeken en testen van robotica in de zorg. Vragen die spelen zijn de volgende. Moeten robots een aparte juridische status hebben? Hoe krijg je als ontwikkelaar en consument grip op aansprakelijkheid?

Lees verder
  • vrijdag 2 november 2018

FME in gesprek met ervaringsdeskundigen

Medewerkers van Academy Het Dorp én ervaringsdeskundigen Anne, Gijs en Matthijs verwelkomden Edwin Dekker van FME Zorg in de Mock-Up woning van Siza. Deze lerende woning staat in het teken van de realisatie van technologie in dienst van de mens en de zorg die hij of zij nodig heeft. De technologie is geïntegreerd en daardoor nog waardevoller dan als losse oplossing. Ervaringsdeskundigen, zorgprofessionals en designers en ontwikkelaars uit het bedrijfsleven werken hier met elkaar aan de technologie van morgen.

Rendertime:0.062seconds(Logging enabled)