Nieuws

Lees meer

Nieuws

Innovate Festival
  • zondag 29 september 2019

Innovaties in de zorg op Innovate Experience Arnhem

Benieuwd naar de zorg van de toekomst? Kom dan op zaterdag 5 oktober naar de Innovate Experience in Arnhem! Samen met mede-initiatiefnemers van 'Innovate Health', Rijnstate en Siza, zijn we vanuit Academy Het Dorp natuurlijk ook aanwezig. Gezamenlijk laten we zien wat er in Arnhem gebeurt op het gebied van technologische innovaties in de zorg.

Emerge
  • woensdag 18 september 2019

Maak kans op één van de 5 gratis kaarten voor Emerce Health

Op 31 oktober vindt in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam het evenement Emerce Health plaats. Meer dan 25 sprekers vertellen je deze dag alles over de laatste ontwikkelingen, toepassingen en innovaties in de zorg. Namens Academy Het Dorp is Brigitte Boon (chief research officer digital healthcare), samen met Jorrit Ebben (medeoprichter) aanwezig om hun visie te delen. Lijkt het je wat om erbij te zijn? Academy Het Dorp mag 5 kaarten weggeven!

Sjors
  • woensdag 18 september 2019

Terugblik themasessie ‘Implementeren doe je zo’

Het was even dringen in de mock-up aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Op maandag 26 augustus vond op deze plek de themasessie ‘Implementeren doe je zo’ plaats. Er waren zo’n 40 geïnteresseerden aanwezig om zich te laten inspireren over innovatie in de zorg. Wat is er voor nodig om zorginnovaties succesvol te implementeren? Aan de hand van praktische toepassingen werd dit besproken. En vanuit hun eigen perspectief, deelden drie sprekers hun kijk op het onderwerp. Een terugblik.

Rendertime:0.09seconds(Logging enabled)