Nieuws

Lees meer

Nieuws

Mattijs
  • donderdag 6 september 2018

Academy Het Dorp brengt succesvolle Update

Op 5 september jl. organiseerde Academy Het Dorp voor partner Siza een update sessie. Zorgprofessionals, teamleiders en managers waren uitgenodigd. Op het programma stond een projectencarrousel waarbij de verschillende projecten gepresenteerd werden. Ook kon je een exoskelet passen en ervaren hoe je rug ontlast kan worden door deze te gebruiken tijdens je werk. Bij de Exochallenge werd je uitgedaagd om, met een Exoskelet aan, een stapel kratten te tillen en verplaatsen. Zo snel mogelijk, maar wel met een correcte houding. De drie snelste deelnemers aan de challenge werden beloond met een leuk prijsje. De projecten update van Academy Het Dorp werd goed bezocht!

Tune in
  • donderdag 6 september 2018

TUNE IN

Rik, een bewoner van Het Dorp heeft Duchenne waardoor zijn spieren steeds zwakker worden. Met behulp van Internet of Things (IoT) kan hij straks veel meer zelfstandig doen. Samen met partners VMWare en Siza werkt Academy Het Dorp aan het vergroten van Riks zelfstandigheid. Zondag 9 september om 17.30 uur legt Rick, samen met Ruud, projectleider bij Siza en de Academy en met Ton Hermes van VMWare in het televisieprogramma "De Barometer" op RTL Z deze samenwerking uit

ANBI
  • donderdag 6 september 2018

Wij zijn ANBI!

Academy Het Dorp is sinds deze zomer door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Door deze ANBI status hoeft Academy Het Dorp geen schenkings- en / of successierecht te betalen over schenkingen en nalatenschappen die wij ontvangen. Het geschonken bedrag gaat nu dus volledig naar onze werkzaamheden om middels innovaties bij te dragen aan meer zelfstandigheid en kwaliteit van leven voor cliƫnten in de zorg.

Rendertime:0.055seconds(Logging enabled)