Nieuws

Lees meer

Nieuws

Agenda
  • woensdag 17 juli 2019

Een slimme agenda die samenwerkt met de woning

Voor de onderzoekslijn ‘Smart Homes’ hebben afstudeerstagiairs Evan Boessen (Engineering) en Marleen Wensink (Toegepaste Psychologie) onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van een slimme agenda applicatie die samenwerkt met elementen in de woning. In samenwerking met cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is in kaart gebracht welke kenmerken de applicatie moet bevatten. Het doel? De kwaliteit van leven verbeteren van mensen met NAH door het verhogen van de zelfredzaamheid.

Themasessie
  • woensdag 17 juli 2019

Implementeren doe je zo: Lessons learned

Themabijeenkomsten van Academy Het Dorp dragen bij aan kennisdeling met onder meer bedrijfsleven en zorgorganisaties. Om aan de hand van praktische toepassingen innovaties in de zorg te kunnen optimaliseren en implementeren.

RvC
  • woensdag 17 juli 2019

Nieuwe leden Raad van Commissarissen

Per 1 juli 2019 zijn twee nieuwe leden als Raad van Commissarissen van Academy Het Dorp aangetreden: Marlies Schijven en Ivo Aarninkhof. Beiden zien Academy Het Dorp als uniek (er zijn slechts twee soortgelijke centra in de wereld) en hebben veel zin om te starten. Samen met Pauline Meurs completeren ze de Raad van Commissarissen en adviseren ze Rob Hoogma en Jorrit Ebben.

Rendertime:0.062seconds(Logging enabled)