Nieuws

Lees meer

Nieuws

Volwaardig leven
  • donderdag 5 december 2019

Aanbesteding programma Volwaardig leven: Innovatie-impuls

Op 29 november heeft Vilans het aanbestedingsdocument gepubliceerd dat hoort bij het instellen van een Dynamisch Aankoopsysteem (DAS) voor het gunnen van opdrachten in het kader van het programma Volwaardig leven, deelprogramma Innovatie-impuls. Voor dit programma heeft Vilans de komende jaren verschillende implementatieadviseurs nodig.

HealtValley
  • donderdag 5 december 2019

Schrijf je nu als zorgaanbieder in voor de Health Valley Bridge prijs 2020 en win € 15.000!

Deze prijs op het gebied van zorginnovatie, stimuleert samenwerking tussen zorgaanbieders en bedrijfsleven op het gebied van Robotica en Blockchain

ForceForGood
  • donderdag 21 november 2019

Academy Het Dorp ontvangt Force For Good Award

Een grote glimlach op het gezicht van Jorrit Ebben! Dat is niet zonder reden. Begin deze maand mocht hij op VMworld 2019 in Barcelona de ‘Force For Good Award’ in ontvangst nemen. De onderscheiding werd uitgereikt door Pat Gelsinger, CEO van softwarebedrijf VMware. Samen met Siza zijn we bekroond voor ons goede werk omdat we met behulp van technologie waarde toevoegen aan het leven van mensen en de zorg die zij nodig hebben. Een mooie motivatie voor alle mensen van Academy Het Dorp en Siza om hier, samen met cliënten en zorgverleners, vooral mee door te gaan!

Rendertime:0.053seconds(Logging enabled)