Nieuws

Lees meer

Nieuws

Emerge
  • woensdag 18 september 2019

Maak kans op één van de 5 gratis kaarten voor Emerce Health

Op 31 oktober vindt in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam het evenement Emerce Health plaats. Meer dan 25 sprekers vertellen je deze dag alles over de laatste ontwikkelingen, toepassingen en innovaties in de zorg. Namens Academy Het Dorp is Brigitte Boon (chief research officer digital healthcare), samen met Jorrit Ebben (medeoprichter) aanwezig om hun visie te delen. Lijkt het je wat om erbij te zijn? Academy Het Dorp mag 5 kaarten weggeven!

Sjors
  • woensdag 18 september 2019

Terugblik themasessie ‘Implementeren doe je zo’

Het was even dringen in de mock-up aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Op maandag 26 augustus vond op deze plek de themasessie ‘Implementeren doe je zo’ plaats. Er waren zo’n 40 geïnteresseerden aanwezig om zich te laten inspireren over innovatie in de zorg. Wat is er voor nodig om zorginnovaties succesvol te implementeren? Aan de hand van praktische toepassingen werd dit besproken. En vanuit hun eigen perspectief, deelden drie sprekers hun kijk op het onderwerp. Een terugblik.

WAER
  • woensdag 18 september 2019

De Wetenschappelijke Advies- en Ethiek Raad (WAER)

Bij een divers en hoogwaardig innovatie- en onderzoeksprogramma is advies vanuit verschillende disciplines en expertise onontbeerlijk. Sinds begin 2018 heeft Academy Het Dorp dan ook een Wetenschappelijk Advies en Ethiek Raad (WAER), die dit jaar werd aangevuld met nieuwe leden. Waar houdt de WAER zich mee bezig en uit wie bestaat de raad?

Rendertime:0.074seconds(Logging enabled)