Nieuws

Lees meer

Nieuws

ForceForGood
  • donderdag 21 november 2019

Academy Het Dorp ontvangt Force For Good Award

Een grote glimlach op het gezicht van Jorrit Ebben! Dat is niet zonder reden. Begin deze maand mocht hij op VMworld 2019 in Barcelona de ‘Force For Good Award’ in ontvangst nemen. De onderscheiding werd uitgereikt door Pat Gelsinger, CEO van softwarebedrijf VMware. Samen met Siza zijn we bekroond voor ons goede werk omdat we met behulp van technologie waarde toevoegen aan het leven van mensen en de zorg die zij nodig hebben. Een mooie motivatie voor alle mensen van Academy Het Dorp en Siza om hier, samen met cliënten en zorgverleners, vooral mee door te gaan!

Gebruikerstest
  • donderdag 21 november 2019

Toekomstige bewoners positief over technologie voor nieuwbouw

35 bewoners van Siza verhuizen in maart 2020 naar mooie nieuwe zorgappartementen, waar technologie hen zo goed mogelijk ondersteunt bij het dagelijks leven. Maar niet voordat zij de technologie eerst zelf goed hebben getest. Initiative lead Ruud de Nooij van Academy Het Dorp en projectleider Jos Geesken van Siza blikken terug op de succesvolle gebruikerstesten.

Ethiek
  • donderdag 21 november 2019

Aanpak begeleidingsethiek

In de huidige maatschappij zorgt digitalisering voor grote veranderingen. Denk aan smartphones, slimme algoritmes die voorspellingen kunnen doen en robots die mensen ondersteunen of een deel van hun werk vervangen. De werkgroep Digitalisering en ethiek van ECP | Platform voor de InformatieSamenleving ziet dat dit soort technologieën steeds meer ethische vragen oproept.

Rendertime:0.06seconds(Logging enabled)