Nieuws

Lees meer

Nieuws

em
  • vrijdag 16 augustus 2019

Save the date: Emerce Health. Innovation in cure, care & technology

Op 31 oktober vindt in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam het evenement ‘Emerce Health: Innovation in cure, care & technology’ plaats. Gedurende de dag staan relevante ontwikkelingen, nieuwe toepassingen, innovaties en de impact van innovaties op de zorg centraal. Het evenement heeft een interactieve insteek, met meer dan vijfentwintig sessies met interviews, presentaties en debatten. Daarnaast is er een info-lounge met live demo’s. Uiteraard is ook Academy Het Dorp vertegenwoordigd.

Innovatie
  • vrijdag 16 augustus 2019

Apps, sensoren en robots ter verbetering van de gehandicaptenzorg

Wil je graag technologie zoals apps, robots of sensoren inzetten om de zorg aan mensen met een beperking te verbeteren? Maar heb je daar nog weinig kennis over of ervaring mee? Met de Innovatie-impuls van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport krijg je ondersteuning van de adviseurs van Academy Het Dorp en Vilans én van veldspecialisten.

Asito
  • donderdag 18 juli 2019

Asito Care, specialist in schoonmaken in zorgomgeving

Peter ten Hoedt, Business Manager Care, kwam met vijf vestigingmanagers voor een teamoverleg naar Academy Het Dorp. Gijs van den Brink en Natalie Boeijen ontvingen het Asito team en gaven hen een rondleiding in de Mockup woning.

Rendertime:0.099seconds(Logging enabled)