Nieuws

Lees meer

Nieuws

Wie ben jij?
  • vrijdag 5 oktober 2018

“Dat is waar we het voor doen: meer mogelijk maken voor zorgprofessionals en voor mensen met een beperking.”

Dirk Jan van de Sanden, wetenschappelijk programmeur in het team van Tonos – het project dat draait om het terugdringen van wachttijden in de zorg- over zijn drijfveren om mee te werken aan dit project.

Sofie en Rob luisteren
  • vrijdag 5 oktober 2018

Wat is er nodig om een betere beweging op gang te brengen

Tweede kamerlid namens de VVD, Sophie Hermans, bracht vorige week een bezoek aan Academy Het Dorp. Sophie, woordvoerder van onder meer langdurige zorg was enthousiast en hoorde graag onze ideeën over technologische innovaties in de zorg. Over niet blijven hangen in pilots en projecten. Hoe doe je dat? Wat is er nodig om een betere beweging op gang te brengen?

Mattijs
  • donderdag 6 september 2018

Academy Het Dorp brengt succesvolle Update

Op 5 september jl. organiseerde Academy Het Dorp voor partner Siza een update sessie. Zorgprofessionals, teamleiders en managers waren uitgenodigd. Op het programma stond een projectencarrousel waarbij de verschillende projecten gepresenteerd werden. Ook kon je een exoskelet passen en ervaren hoe je rug ontlast kan worden door deze te gebruiken tijdens je werk. Bij de Exochallenge werd je uitgedaagd om, met een Exoskelet aan, een stapel kratten te tillen en verplaatsen. Zo snel mogelijk, maar wel met een correcte houding. De drie snelste deelnemers aan de challenge werden beloond met een leuk prijsje. De projecten update van Academy Het Dorp werd goed bezocht!

Rendertime:0.049seconds(Logging enabled)