Nieuws

Lees meer

Nieuws

vloer
  • vrijdag 10 januari 2020

Sneak peek nieuwe locatie

De komende jaren transformeert Het Dorp stap voor stap naar een gemêleerde, groene en duurzame wijk. Om daar te komen wordt stevig aan het eerste gebouw gewerkt. Dit gebouw is onder andere de toekomstige locatie van Academy Het Dorp. Over een paar maanden is het dé plek waar innovatie en langdurende zorg samenkomen. Samen met zorgorganisaties, bedrijven, kennisinstellingen, ervaringsdeskundigen en andere professionals werken we aan technologieën die écht waarde toevoegen aan het leven van mensen in de langdurende zorg. Nu de buitenkant van het gebouw vrijwel klaar is en de binnenkant ook staat, is het inmiddels tijd voor de afwerking. De warme sfeer is al goed voelbaar!

HealthValley 2020
  • dinsdag 7 januari 2020

Zorgaanbieder met een project in Robotica of Blockchain? Maak kans op € 15.000!

Ben jij een zorgaanbieder die actief is in cure en/of care? En werk je aan een project in Robotica of Blockchain samen met een bedrijf, meld deze dan vóór 1 februari 2020 aan. Het meest veelbelovende project ontvangt de prestigieuze prijs en het bedrag van € 15.000 euro dat eraan verbonden is. De uitreiking vindt plaats op 11 maart 2020 tijdens het Health Valley Event in Nijmegen. Deze prijs op het gebied van zorginnovatie, stimuleert samenwerking tussen zorgaanbieders en bedrijfsleven op het gebied van Robotica en Blockchain.

slim incontinentiemateriaal
  • dinsdag 10 december 2019

Subsidie toegekend! Effectiviteit van slim incontinentiemateriaal.

Goed nieuws! ZonMw, de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie, heeft besloten om onze subsidievraag binnen het programma ‘Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg’ te honoreren. Het gaat om het project ‘Slim incontinentiemateriaal’: de effectiviteit en kosteneffectiviteit van incontinentiemateriaal met sensor bij mensen met een ernstige beperking.

Rendertime:0.053seconds(Logging enabled)