Nieuws

Lees meer

Nieuws

AcademyNieuw
  • woensdag 18 september 2019

Sneak peak nieuwe locatie

De komende jaren transformeert Het Dorp stap voor stap naar een gemĂȘleerde, groene en duurzame wijk. Om daar te komen wordt op dit moment stevig aan het eerste gebouw gewerkt, onder andere het toekomstige onderkomen van Academy Het Dorp. Nu de buitenkant bijna helemaal klaar is, ligt de focus op de binnenkant van het gebouw. Afgelopen dinsdag mochten we, uiteraard voorzien van helm en veiligheidsschoenen, mee naar binnen om een kijkje te nemen. Herinner je je de sneak peak van de zes meter hoge boom uit de vorige nieuwsbrief nog? Die boom komt hier te staan:

Innovatie
  • dinsdag 10 september 2019

Laatste oproep - Doe mee aan Innovatie-impuls van VWS

Zorgaanbieders in de gehandicaptenzorg hebben nog tot 15 september de gelegenheid om zich aan te melden voor de Innovatie-impuls van het VWS-programma Volwaardig leven. Een uitgelezen kans om de toepassing van technologische innovatie binnen de sector naar een hoger plan te tillen. Doen jullie ook mee?

Boom
  • vrijdag 16 augustus 2019

Sneak peak inrichting nieuwe locatie

De komende jaren transformeert Het Dorp stap voor stap naar een gemĂȘleerde, groene en duurzame wijk. Op dit moment wordt stevig aan het eerste gebouw gewerkt, dat onder andere als het gloednieuwe onderkomen van Academy Het Dorp dienst doet. Aan de buitenkant zijn de platen bevestigd, binnen is de vloerverwarming gelegd en er is een start gemaakt met het plaatsen van de binnenmuren.

Rendertime:0.132seconds(Logging enabled)