Nieuws

Lees meer

Nieuws

Themasessie
  • woensdag 17 juli 2019

Implementeren doe je zo: Lessons learned

Themabijeenkomsten van Academy Het Dorp dragen bij aan kennisdeling met onder meer bedrijfsleven en zorgorganisaties. Om aan de hand van praktische toepassingen innovaties in de zorg te kunnen optimaliseren en implementeren.

RvC
  • woensdag 17 juli 2019

Nieuwe leden Raad van Commissarissen

Per 1 juli 2019 zijn twee nieuwe leden als Raad van Commissarissen van Academy Het Dorp aangetreden: Marlies Schijven en Ivo Aarninkhof. Beiden zien Academy Het Dorp als uniek (er zijn slechts twee soortgelijke centra in de wereld) en hebben veel zin om te starten. Samen met Pauline Meurs completeren ze de Raad van Commissarissen en adviseren ze Rob Hoogma en Jorrit Ebben.

Innovation
  • vrijdag 12 juli 2019

De Innovatie-impuls

Er zijn veel mooie initiatieven op het gebied van technologische innovatie binnen de gehandicaptenzorg. Maar de implementatie en opschaling blijkt nog een groot struikelblok. Met de Innovatie-impuls van het programma Volwaardig leven wil het ministerie van VWS zorgaanbieders hierbij ondersteunen. Niet door nieuwe technologie te ontwikkelen, maar door juist gebruik te maken van bestaande technologie. De Innovatie-impuls wordt gecoördineerd en uitgevoerd door Vilans, in samenwerking met Academy Het Dorp.

Rendertime:0.16seconds(Logging enabled)