Nieuws

Lees meer

Nieuws

het dorp vernieuwt
  • dinsdag 14 januari 2020

Herontwikkeling Het Dorp in volle gang

De herontwikkeling van Het Dorp neemt duidelijke vormen aan. Rob Hoogma, bestuurder van Academy Het Dorp, vertelt over de unieke plek waar ook Academy Het Dorp huisvest: “Ik ben hartstikke trots dat we op een locatie komen te zitten waar bedrijven, zorgorganisaties en kennisinstellingen nóg beter in staat zijn om technologieën te ontwikkelen die mensen helpen bij het leiden van een zo gewoon mogelijk leven. Het is een mooie vooruitgang voor Academy Het Dorp. We gaan onder andere samen met cliënten en bedrijven aan de slag met het onderzoeken van een ‘healthy environment’. Slimme inrichtingen en technologie brengen we in Het Dorp bij elkaar, in een prachtige omgeving. Bepaalt bijvoorbeeld het soort lichtinval, de inrichting van het gebouw en de hoeveelheid reuring de mate van happiness van een persoon? Ik zie er naar uit om aan de slag te gaan met het nieuwe ontwikkelconsortium.”

vloer
  • vrijdag 10 januari 2020

Sneak peek nieuwe locatie

De komende jaren transformeert Het Dorp stap voor stap naar een gemêleerde, groene en duurzame wijk. Om daar te komen wordt stevig aan het eerste gebouw gewerkt. Dit gebouw is onder andere de toekomstige locatie van Academy Het Dorp. Over een paar maanden is het dé plek waar innovatie en langdurende zorg samenkomen. Samen met zorgorganisaties, bedrijven, kennisinstellingen, ervaringsdeskundigen en andere professionals werken we aan technologieën die écht waarde toevoegen aan het leven van mensen in de langdurende zorg. Nu de buitenkant van het gebouw vrijwel klaar is en de binnenkant ook staat, is het inmiddels tijd voor de afwerking. De warme sfeer is al goed voelbaar!

HealthValley 2020
  • dinsdag 7 januari 2020

Zorgaanbieder met een project in Robotica of Blockchain? Maak kans op € 15.000!

Ben jij een zorgaanbieder die actief is in cure en/of care? En werk je aan een project in Robotica of Blockchain samen met een bedrijf, meld deze dan vóór 1 februari 2020 aan. Het meest veelbelovende project ontvangt de prestigieuze prijs en het bedrag van € 15.000 euro dat eraan verbonden is. De uitreiking vindt plaats op 11 maart 2020 tijdens het Health Valley Event in Nijmegen. Deze prijs op het gebied van zorginnovatie, stimuleert samenwerking tussen zorgaanbieders en bedrijfsleven op het gebied van Robotica en Blockchain.

Rendertime:0.111seconds(Logging enabled)