Maak kans op één van de 5 gratis kaarten voor Emerce Health

Op 31 oktober vindt in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam het evenement Emerce Health plaats. Meer dan 25 sprekers vertellen je deze dag alles over de laatste ontwikkelingen, toepassingen en innovaties in de zorg. Namens Academy Het Dorp is Brigitte Boon (chief research officer digital healthcare), samen met Jorrit Ebben (medeoprichter) aanwezig om hun visie te delen. Lijkt het je wat om erbij te zijn? Academy Het Dorp mag 5 kaarten weggeven!

Iets voor jou?

Brigitte Boon: “Iedereen die bezig is met innovatie en maatschappelijke onderwerpen, kan tijdens Emerce Health volop inspiratie opdoen. Samen met 24 andere sprekers, ga ik in op de laatste relevante ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, innovaties en de impact daarvan op de zorg. Aan de hand van interviews, presentaties en live demo’s, biedt Emerce Health nieuwe en bewezen toepassingen van eHealth. Het belooft kortom een boeiende dag vol interactie te worden. Het evenement vindt plaats in Pakhuis de Zwijger. Een authentiek koelpakhuis nabij het Centraal Station in Amsterdam.”

Tipje van de sluier

“Als chief research officer digital healthcare, leid ik binnen Academy Het Dorp diverse onderzoeken rondom rondom domotica, robotica, sensoren en serious gaming, toegepast op de zorgpraktijk. Daarnaast ben ik hoofd wetenschappelijk onderzoek bij Siza. Emerce vroeg me een tijdje terug of ik interesse had om als spreker aanwezig te zijn op Emerce Health. Aangezien kennisdeling een belangrijke pijler is voor Academy Het Dorp, doe ik dat natuurlijk graag. Tijdens mijn presentatie ga ik dieper in op de inzet van technologie in de gehandicaptenzorg.” “Er is de laatste tijd namelijk steeds meer draagvlak ontstaan voor eHealth in de gehandicaptenzorg. Dit heeft ervoor gezorgd dat er enorm veel pilots en kortdurende implementaties worden uitgevoerd. In principe is deze toegenomen interesse positief, maar helaas blijft het vaak bij een pilot. Het is tijd voor een cultuuromslag. Er moet meer aandacht worden besteed aan het onderzoeken en evalueren van de toegevoegde waarde van nieuwe technologieën. Zo kunnen we nieuwe technologieën implementeren die écht van waarde zijn voor de cliënt. Tijdens mijn presentatie vertel ik onder meer hoe we dit binnen Academy Het Dorp aanpakken.”

Maak kans op een gratis ticket!

Wil je er graag bij zijn op 31 oktober? Dan is dit je kans! Academy Het Dorp mag namelijk 5 gratis kaarten weggeven. Je kunt kans maken door op onderstaande button te klikken. De kaarten worden verloot onder de deelnemers. Deelnemen kan tot en met 10 oktober.

DEELNEMEN

Brigitte Boon staat in de IJzaal met haar presentatie ‘Tech in de gehandicaptenzorg: van pilot naar toegevoegde waarde’. Meer weten over Emerce Health? Ga naar de website voor extra informatie en tickets.