Doe mee aan een interview en ontvang een bioscoopbon!

Welke technologie voegt in de ogen van de cliënten of naasten écht waarde toe? Om het antwoord te vinden hebben we jou hard nodig. Wil je een half uurtje van jouw kostbare tijd vrijmaken? Als dank ontvang je een bioscoopbon.

Met de Innovatie-impuls Gehandicaptenzorg wil het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) het voor cliënten en zorgverleners gemakkelijker maken om technologie toe te passen. Technologie die in de ogen van cliënten of naasten écht waarde toevoegt. Om een goed beeld te krijgen van alle doelgroepen die een sleutelrol spelen bij het succesvol implementeren van een technologie in zorgorganisaties willen we zoveel mogelijk verschillende mensen uit de gehandicaptenzorg spreken:

  • HR-adviseurs
  • IT-specialisten
  • Behandelaren

Wat vragen we van je?

In een telefonisch interview van ongeveer een half uurtje willen we graag enkele vragen stellen. Onze partner ContentXperience houdt het interview. Wees gerust; er zijn geen goede of foute antwoorden mogelijk! En alle antwoorden worden volledig geanonimiseerd.

Doe mee en ontvang een bioscoopbon

Heb je interesse om mee te doen of ken je mensen die mee willen doen? Stuur een e-mail met je contactgegevens en functie naar malou.arends@academyhetdorp.nl. Je helpt ons en het project Innovatie-impuls er enorm mee! Als dank ontvangt iedere geïnterviewde bovendien een bioscoopbon.

Vragen?

Wil je meer weten, neem dan contact op met Gerard Baas (g.baas@vilans.nl) of Malou Arends (malou.arends@academyhetdorp.nl).