Nieuws

Innovaties in de zorg op Innovate Experience Arnhem

Lees meer

Innovaties in de zorg op Innovate Experience Arnhem

zondag 29 september 2019

Benieuwd naar de zorg van de toekomst? Kom dan op zaterdag 5 oktober naar de Innovate Experience in Arnhem! Samen met mede-initiatiefnemers van 'Innovate Health', Rijnstate en Siza, zijn we vanuit Academy Het Dorp natuurlijk ook aanwezig. Gezamenlijk laten we zien wat er in Arnhem gebeurt op het gebied van technologische innovaties in de zorg.

Er zijn al veel innovatieve oplossingen voor de zorg ontwikkeld, die cliënten en zorgmedewerkers goed ondersteunen. En in de toekomst zal er nog veel meer mogelijk zijn. Dit laten we als Innovate Health graag zien. In een gezamenlijke woonkamer en in onze eigen stands demonstreren Academy Het Dorp, Siza, Rijnstate, Klimmendaal en de Driegasthuizengroep een aantal praktische zorginnovaties. In veel gevallen kun je zelf aan de slag.

Ervaar IQ Messenger bij Academy Het Dorp en Siza

Op de stand van Academy Het Dorp en Siza vind je IQ Messenger (software voor alarmering) met live demo’s van innovatieve applicaties. Bijvoorbeeld een demo van de app Graphical Event Assignment (GEA). Op een plattegrond kun je zelf alarmen toewijzen door een device naar de juiste afdeling, kamer of het bed te slepen. Ook zie je hoe meldingen binnenkomen in de IQ Messenger SmartApp wanneer een alarm afgaat. Benieuwd hoe dat werkt? Kom het uitproberen!

IQ Messenger draagt bij aan de transformatie van Het Dorp in Arnhem naar een slimme en innovatieve zorgomgeving, door communicatie tussen de diverse systemen mogelijk te maken. De software ondersteunt Academy Het Dorp en Siza om het leven van mensen met een beperking zelfstandiger en prettiger te maken door middel van slimme technologie.

Meer dan 100 innovaties op het Innovate Festival Arnhem

Het Innovate Festival Arnhem vindt plaats op 3, 4 en 5 oktober. Op verschillende locaties ervaar je uiteenlopende innovaties. Innovate Experience is op zaterdag 5 oktober in de Coberco-fabriek. Hier zijn we vanuit Academy Het Dorp als onderdeel van Innovate Health aanwezig.

Meer weten over het festival en welke vooruitstrevende Arnhemse innovators ook aanwezig zijn? Ga naar de website van Innovate Festival.

Rendertime:0.045seconds(Logging enabled)