Nieuws

Save the date: Emerce Health. Innovation in cure, care & technology

Lees meer

Save the date: Emerce Health. Innovation in cure, care & technology

vrijdag 16 augustus 2019

Op 31 oktober vindt in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam het evenement ‘Emerce Health: Innovation in cure, care & technology’ plaats. Gedurende de dag staan relevante ontwikkelingen, nieuwe toepassingen, innovaties en de impact van innovaties op de zorg centraal. Het evenement heeft een interactieve insteek, met meer dan vijfentwintig sessies met interviews, presentaties en debatten. Daarnaast is er een info-lounge met live demo’s. Uiteraard is ook Academy Het Dorp vertegenwoordigd.

Voor wie in het evenement interessant?

Emerce Health is bestemd voor alle organisaties en professionals in de zorg, voor startups en voor tech-bedrijven die zich actief bezighouden met kwaliteit en efficiency in de zorgsector. Denk aan artsen, specialisten, management van ziekenhuizen en zorginstellingen, zorgverzekeraars, beleidsmakers en farmaceuten. Het evenement vindt plaats in Pakhuis de Zwijger, een authentiek koelpakhuis nabij het centraal station en centrum van Amsterdam.

Academy Het Dorp spreekt!

Vanuit Academy Het Dorp zijn zowel Brigitte Boon (Chief Research Officer Digital Healthcare) als Jorrit Ebben (Co-founder) als sprekers op het evenement aanwezig. Houd onze nieuwsbrief en de website in de gaten voor meer informatie over de boeiende thema’s die zij voor het voetlicht brengen!

Meer weten? Ga naar de website van Emerce Health voor meer informatie & tickets.

Rendertime:0.086seconds(Logging enabled)