Nieuws

Asito Care, specialist in schoonmaken in zorgomgeving

Lees meer

Asito Care, specialist in schoonmaken in zorgomgeving

donderdag 18 juli 2019

Peter ten Hoedt, Business Manager Care, kwam met vijf vestigingmanagers voor een teamoverleg naar Academy Het Dorp. Gijs van den Brink en Natalie Boeijen ontvingen het Asito team en gaven hen een rondleiding in de Mockup woning.

Peter vertelt dat Asito Care meer is dan alleen schoonmaakdienstverlening. Naast dat er oog is voor haar personeel, maatschappelijk verantwoord  ondernemen en kwaliteit heeft Asito Care ook een heldere visie op beleving in de Care en Cure zorg rondom schoonmaakdienstverlening. 
Zo heeft Asito Care ook het concept Hands2Care voor de zorgondersteuning. Er is veel ervaring opgedaan met het uitbreiden van facilitaire taken bij Asito Care die de zorgverleners kunnen ontlasten.
Onregelmatigheden en/of knelpunten worden hierbij ook gesignaleerd en komen op de juiste plek terecht om opgelost te worden.

Technologische innovaties worden bij Asito toegepast bij haar dienstverlening. Zo wordt IoT en robotica ingezet om zo efficiënt mogelijk te werken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van sensoring op afvalbakken en/of ruimtebeheer en is er een systeem waarbij medewerkers op basis van nabijheid worden ingezet.
Peter: 'Het was goed om een kijkje in de Mockup woning  van de Academy te hebben gekregen, om zo ook te zien welke ontwikkelingen er in deze sector worden gedaan  die mogelijke toepassingen elders in de zorg kunnen krijgen, waar in de schoonmaakdienstverlening op ingespeeld kan worden.'

Rendertime:0.09seconds(Logging enabled)