Nieuws

Vacature: Coördinator operations / Office Manager

Lees meer

Vacature: Coördinator operations / Office Manager

donderdag 18 juli 2019

Academy het Dorp heeft zich in rap tempo ontwikkeld tot een zelfstandige organisatie met een vaste en toonaangevende plek in de zorgvernieuwing in Nederland. Door deze ontwikkeling is er ruimte gekomen voor aanvulling op het huidige team: de coördinator operations.


Geen dag is hetzelfde in deze functie. Daarom wordt er beroep gedaan op jouw aanpassingsvermogen, zelfstandigheid en resultaatgerichtheid. Als coördinator operations ben je een cruciale factor in het samenspel van Academy Het Dorp met de externe stakeholders van Academy het Dorp. Je werkt nauw samen met de Chief Strategy & Innovations officer en met de CEO van Academy het Dorp, zodat de juiste informatie en documentatie precies aansluiten bij de behoefte van die stakeholders. Je fungeert daarin als vaste rots, sparringpartner, adviseur, ondersteuner en organisator. Je geeft zelfstandig opvolging aan hun uitgezette acties, en bent ook in staat om deze acties te delegeren bij de juiste mensen. Je doel is daarin net een stapje voor te lopen op de vraag die bijna gesteld gaat worden. En het maakt je niet uit of het gaat om rapportages, meetings, offertes, presentaties, onderhoud relaties, of vergader stukken. Je ontwikkelt rapportages en brengt structuur aan.

In deze dynamische functie ben je in staat signalen op te pikken, onderlinge verbanden te leggen en werkzaamheden zelfstandig af te handelen. Deze werkzaamheden zijn divers en bestaan onder andere uit: het plannen, voorbereiden, organiseren en verslagleggen van meetings, het voeren van correspondentie, het beantwoorden van vragen van in- en externe relaties, het ontwikkelen van rapportages, het (mee)schrijven van beleidsstukken, het participeren in projecten, het opvolgen en delegeren van acties en het aanbrengen van structuur op de back-office.


Wat neem je mee?

Je bent in bezit van een hoge mate van conceptuele, praktische en sociale intelligentie. Je bent zelfverzekerd, kritisch, zelfstandig en resultaatgericht. Je maakt makkelijk contact en hebt een groot inlevingsvermogen. Bovenal durf je initiatief te tonen en beschik je over een flinke dosis geduld. Aangezien Academy het Dorp een organisatie in ontwikkeling is, veranderen er continu zaken. Je bent in staat om mee te bewegen in deze ontwikkeling. Je denkt in oplossingen en je bent assertief.

Je beschikt over een havo/vwo vooropleiding en een afgeronde Hbo en/of wo opleiding. Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring met de genoemde werkzaamheden. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar. Om deze baan tot een succes te maken heb je oog voor detail, ben je stressbestendig en beschik je over het vermogen tot aanpassing aan nieuwe situaties. Tenslotte sta je open voor veranderingen, krijg je energie van een dynamische werkomgeving en ben je oprecht geïnteresseerd in technologie, ontwikkeling en innovatie in de zorgsector.   


Werken bij Academy het Dorp

Academy Het Dorp bestaat nu twee jaar. Voortbouwend op de opgedane kennis bij en opgericht door Siza. Gedreven door de groeiende vraag van andere zorgorganisaties, cliënten, patiënten en naasten om de digitale transitie van hun zorg te ondersteunen. Maar ook door de groeiende vraag van het bedrijfsleven hen te ondersteunen bij de ontwikkeling en samenwerking met zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen. Bij Academy Het Dorp wordt 10 jaar ervaring én succes bij ondersteuning van digitale transitie gebundeld.

Een onderdeel waar Academy Het Dorp zich al jaren in verdiept en steeds beter in is geworden, is het bewerkstelligen van een betere samenwerking tussen (tech) bedrijven, kennisinstellingen en patiënten en zorgprofessionals. Waardevol, omdat dat tot betere ontwikkeling leidt, maar ook tot meer en beter onderzoek om de waarde van technologie in het leven van mensen met een levenslange zorgvraag te demonstreren. En dat ondersteunt de versnelling die nagestreefd wordt. Dit komt door een sterke mix van ervaringsdeskundigen en zorgprofessionals, maar juist ook mensen die naast de zorg ook het onderzoeksveld én het bedrijfsleven kennen en begrijpen. Academy Het Dorp functioneert daarin vaak als “person in the middle”, wat door alle partijen als onmisbaar voor een goede samenwerking gezien wordt.

De missie van Academy Het Dorp is de digitale en technologische transitie van langdurige zorg te versnellen door patiënten en zorgprofessionals te ondersteunen in hun samenwerking met technici van technische bedrijven en vice versa. En op die manier hen door onderzoek en ontwikkeling in staat te stellen uit te blinken in innovatie en toepassing van digital health in de gezondheidszorg.


Wat kunnen we voor je betekenen?

Een uitdagend avontuur waar je de kans krijgt mee te denken en processen verder te optimaliseren. Je mag meewerken aan de verzelfstandiging, ontwikkeling en groei van een innovatieve en betekenisvolle organisatie.  De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO gehandicaptenzorg. Je wordt ingeschaald tussen € 3085,00 en € 4499 bruto per maand bij fulltime (36 uur) werken (FWG 60). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Er is voldoende ruimte voor groei, zowel persoonlijk als in carrière! Daarom krijg je de kans om cursussen of een opleiding te volgen. Deelname aan evenementen, een voordelig fitnessabonnement, voortaan op de (elektrische) fiets naar het werk of zelfs een weekendje weg. Dat hoort er allemaal bij!


Het team

De locatie van Academy Het Dorp bevindt zich centraal in Het Dorp in Arnhem. De bruisende plek waar de innovatie van de zorg ooit begon in 1962. Je maakt onderdeel uit van een hecht team van ongeveer 15 ambitieuze medewerkers. Daarnaast heb je in deze functie dagelijks contact met diverse externe stakeholders van Academy Het Dorp.  

Het is een gezellig en gedreven team. Je werkt nauw met elkaar samen en bent op de hoogte van elkaars werkzaamheden. Je vult elkaar aan, overlegt en leert van elkaar. Dit gebeurt in openheid en transparantie.

Herken jij je in deze omschrijving? Reageer dan via deze link!

Rendertime:0.052seconds(Logging enabled)