Nieuws

Implementeren doe je zo: Lessons learned

Lees meer

Implementeren doe je zo: Lessons learned

woensdag 17 juli 2019

Themabijeenkomsten van Academy Het Dorp dragen bij aan kennisdeling met onder meer bedrijfsleven en zorgorganisaties. Om aan de hand van praktische toepassingen innovaties in de zorg te kunnen optimaliseren en implementeren.

Datum: 26 augustus 2019 |
Aanvang : 15:30 – 18:30
Locatie : Academy Het Dorp, Heijenoordseweg 130 Arnhem
Deelname : Gratis
Contact : info@academyhetdorp.nl

Wie zijn de sprekers tijdens deze themasessie?

Dr. Martijn Rademakers  - TONOS Care: de inhouse startup van AHD met een Gebruikers Raad met leden uit Siza, Careyn, Pleyade en ZZG Zorggroep als aanjager.
Dr. Martijn Rademakers is algemeen directeur en medeoprichter van TONOS Care, dat zich onder de vleugels van Academy Het Dorp richt op het maken van slimme, algoritme gedreven tools die capaciteitsproblemen in de langdurige zorg helpen oplossen. De eerste digitale planningstool voor basisroosters is gereed, getest en wordt inmiddels op kleine schaal gebruikt bij zorgorganisaties Careyn, Pleyade, Siza en ZZG Zorggroep. Daar draagt de tool bij aan de levering van de juiste zorg op het juiste moment: snel gepland, efficiënt en bovendien cliënt- en zorgprofessional-vriendelijk.

Sjors Groeneveld  - Hoe kijken zorgprofessionals aan tegen zorgtechnologie en wat is er nodig om er mee te kunnen werken? 
Sjors Groeneveld is Practor Zorg & Technologie at Rijn IJssel & ROC Nijmegen. Het practoraat Tech@doptie is een samenwerkingsverband tussen zorg- en welzijnsinstellingen, onderwijs en overheid uit de regio Arnhem-Nijmegen. Binnen het practoraat is het Tech@doptie spel ontwikkeld om op een toegankelijke manier met zorg- en welzijnsmedewerkers het gesprek aan te gaan over de invloed van technologie op hun werk. Na het spel met meer dan 250 professionals uit de regio gespeeld te hebben heeft het practoraat, samen met de verschillende zorg- en welzijnsinstellingen, concrete vervolgstappen gedefinieerd zodat professionals klaar zijn voor een toekomst waarin technologie in zorg en welzijn vanzelfsprekend is.

Themabijeenkomsten van Academy Het Dorp dragen bij aan kennisdeling met onder meer bedrijfsleven en zorgorganisaties om aan de hand van praktische toepassingen en kennis  innovaties in de zorg te kunnen optimaliseren en implementeren.  

 

Rendertime:0.137seconds(Logging enabled)