Nieuws

Nieuwe leden Raad van Commissarissen

Lees meer

Nieuwe leden Raad van Commissarissen

woensdag 17 juli 2019

Per 1 juli 2019 zijn twee nieuwe leden als Raad van Commissarissen van Academy Het Dorp aangetreden: Marlies Schijven en Ivo Aarninkhof. Beiden zien Academy Het Dorp als uniek (er zijn slechts twee soortgelijke centra in de wereld) en hebben veel zin om te starten. Samen met Pauline Meurs completeren ze de Raad van Commissarissen en adviseren ze Rob Hoogma en Jorrit Ebben.

Marlies is als Professor of Surgery altijd op zoek naar de ‘proof of the pudding’. Werkt de technologie echt? Is het betrouwbaar en gebruikersvriendelijk? En wat zeggen de data? Ze beschikt over veel kennis van de toegevoegde waarde van technologie, met name wat betreft eHealth en VR. Vooral op het gebied van onderzoek zal zij van grote waarde zijn voor Academy Het Dorp.

Als rasechte ondernemer en CEO van Sigmascreening vult Ivo dat op bedrijfskundig vlak perfect aan. Hij weet wat het is om een start- en scale-up te zijn. Daarnaast ondersteunt hij als Managing Director van Holland Innovative bedrijven op het gebied van proces- en productinnovatie. Van deze uitbreide kennis en expertise maakt Academy Het Dorp graag gebruik.

We danken de aftredende leden Bart Blanken, Bert Jeene, Gijs de Vries en Albert Arp hartelijk voor hun adviezen en steun in de beginjaren van Academy Het Dorp. Zij hebben er samen met voorzitter Pauline Meurs op deskundige wijze voor gezorgd dat Rob Hoogma en Jorrit Ebben telkens weer de focus aanbrachten. Zij hebben Academy Het Dorp mede naar de volgende fase gebracht.

Rendertime:0.083seconds(Logging enabled)