Nieuws

Sneller, gebalanceerder, cliëntgestuurd plannen én planningskosten verlagen? Sluit nu nog aan!

Lees meer

Sneller, gebalanceerder, cliëntgestuurd plannen én planningskosten verlagen? Sluit nu nog aan!

vrijdag 29 maart 2019

Planners/roosteraars van zorgorganisaties werken samen aan planningstool TONOS Care.

Planners/roosteraars van Careyn, Siza, ZZG en Pleyade gingen op 22 maart samen met TONOS Care bij Academy Het Dorp om tafel. Ideeën, wensen en good practices werden uitgewisseld om slimmer te plannen. De deelnemers leverden ook inputs om de bediening (user interface) van de TONOS Care planningstool voor zorgteams zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Op basis van de ideeën en wensen van de zorgprofessionals, worden ook nieuwe tools en plug-in functies ontwikkeld.

In april rondt TONOS Care de ontwikkeling van de nieuwe planningstool af, waarna de implementatie bij de betrokken zorgorganisaties begint. In het traject ernaar toe zullen de betrokken planners/roosteraars geraadpleegd blijven worden in speciaal daarvoor georganiseerde netwerkbijeenkomsten en ook ter plekke op het werk.

De digitale planningstool Tonos Care biedt ondersteuning bij het slim inzetten van de beschikbare personele capaciteit in de zorg en verkort de wachttijden voor cliënten. De tool draagt bij aan de levering van de juiste zorg op het juiste moment: snel gepland, efficiënt en bovendien cliënt- en zorgprofessional-vriendelijk. De planningskosten kunnen tot wel 50% verlaagd worden en de werkdruk voor zorgprofessionals daalt.

Interesse om aan te haken bij dit project en de community van planners/roosteraars voor zorgteams? Het kan nog nèt! Neem snel contact op met projectleider Martijn Rademakers via m.rademakers@tonos-care.nl

Rendertime:0.066seconds(Logging enabled)