Nieuws

Health Valley Bridge Prijs

Lees meer

Health Valley Bridge Prijs

vrijdag 29 maart 2019

Vanwege de jubileumeditie van het Health Valley Event in 2018 is een prestigieuze prijs door Health Valley gelanceerd voor zorgaanbieders, actief in cure en/of care, die samen met bedrijven aan projecten werken waarmee ze het verschil maken voor patiënten.

Health Valley wil zorginstellingen graag een steuntje in de rug geven om samen met ondernemers te innoveren om de zorg te verbeteren.

De naam van de prijs verwijst naar de brug die de prijs slaat tussen de zorginstelling en de ondernemer om samen innovaties mogelijk te maken.

Tijdens de slotshow op het Health Valley Event op 14 maart 2019 in Pathé Nijmegen, is het Radboudumc met het project RoboSculpt door de bezoekers van het event uitgeroepen tot de winnaar van de Health Valley Bridge Prijs 2019. De prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan een zorginstelling om daarmee een steuntje in de rug te geven om samen met ondernemers te innoveren om de zorg te verbeteren. Het Radboudumc ontvangt een bedrag van €20.000 dat zij kunnen investeren in verdere ontwikkeling van deze innovatie. Het bedrag is mede mogelijk gemaakt door Rabobank Rijk van Nijmegen en Academy het Dorp.

Rendertime:0.119seconds(Logging enabled)