Webinar - Samenwerken met clienten en zorgmedewerkers: API op je schouder?

Technologie krijgt steeds meer een centrale plaats in het leven van mensen met een beperking. Iedereen wil namelijk zelfstandigheid en regie over zijn eigen leven. Een goede IT-infrastructuur is natuurlijk erg belangrijk, maar het gaat pas echt werken met de juiste spullen én functionaliteiten. Maar, wie ondersteunt cliënten bij de keuze van de technologie, de ingebruikname, en wie kan gebeld worden bij een probleem? Laat je inspireren en ga aan de slag met direct bruikbare tools voor jouw ICT-afdeling.

4 februari | 10.30 - 12.00 uur

API op je schouder

Herken je bovenstaand beeld? API* op jouw schouder? Doe dan mee aan het online webinar dat de Innovatie-impuls organiseert tijdens de Slimme Zorg Estafette (voorheen de e-healthweek).

*Een API (Application Programming Interface) is een software-interface die het mogelijk maakt dat twee applicaties met elkaar kunnen communiceren.

Programma

Gastspreker Jos Geesken zet uiteen hoe de afdeling Informatie en Technologie bij gehandicaptenzorgorganisatie Siza een cruciale rol speelt bij alle technologie die wordt ingezet. Hij vertelt over de leringen en resultaten bij recente nieuwbouwtrajecten. Na afloop is er tijd voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen.