Diensten

Gefundeerd onderzoek, samen met ervaringsdeskundigen

Innovatieve technologieën voor de zorg zijn booming. Ze worden echter nog vaak zonder gefundeerd onderzoek en betrokkenheid van eindgebruikers ontwikkeld. Daardoor sluiten ze niet altijd goed aan op de vraag en het zorgproces. Academy Het Dorp helpt organisaties om technologische producten en diensten gefundeerd en duurzaam in de langdurige zorgmarkt te zetten. Onze beproefde aanpak op basis van wetenschappelijk onderzoek, het uitgebreide netwerk en expertise van de zorgmarkt maakt duurzame implementatie mogelijk.

Binnen Academy Het Dorp spelen de zorg-eindgebruikers (cliënten) een belangrijke rol. Zij werken mee aan het testen, de ontwikkeling én het aantonen van de doelmatigheid van producten en diensten (#patientsincluded).

Wil je meer weten over de verschillende fasen en hoe Academy Het Dorp daarbij kan ondersteunen? Klik op een van de blokken bovenaan deze pagina.

Jorrit Ebben, co-founder Academy Het Dorp: “De zorgsector is toe aan een hogere definitie, waarbij de inzet van technologie een vanzelfsprekend onderdeel van zorg is.”